Zašto si se ugojila preko noći?

Izvor: Savršena.com, 25.Sep.2018, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto si se ugojila preko noći?

Do juče si imala vitku liniju, i ne znaš šta se to desilo preko noći, ali si se ugojila. Nemoj da se obeshrabriš, jer je normalno da težina varira, čak iako pazite na ishranu i trenirate.
Sve što može da bude uzrok debljanja preko noći objašnjavamo u nastavku:
Unosila si mnogo natrijuma
Obrati pažnju da li si u poslednje vreme unosila mnogo soli. Gojiš se jer se telo na prirodan način ne rešava viška vode. U tom slučaju, ako već voliš i jedeš slanu hranu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << morate piti više vode. To će vam pomoći da izbacite natrijum iz tela i smanjiti konzumaciju soli.
Telo nije dobro svarilo hranu
Ako ti creva neredovno vare hranu, logično je da će vam se kilogrami skladištiti. U tom slučaju, pronađi režim ishrane koji podstiče redovan rad creva, kao i odgovarajuću fizičku aktivnost koja ti prija.
Jela sie previše ugljenih hidrata
Ugljeni hidrati su važni i dobri za tvoje telo. Međutim, ako prekoračiš dnevnu potrebu, to će rezultirati povišenim holesterolom i skladištem vode
The post Zašto si se ugojila preko noći? appeared first on Savršena.

Nastavak na Savršena.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.