Zasluženo? Ovako izgleda najlepša venčanica na svetu (FOTO)

Izvor: B92, 08.Avg.2016, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zasluženo? Ovako izgleda najlepša venčanica na svetu (FOTO)

Pinterest je dao odgovor na pitanje koje će zaintrigirati mnoge žene: kako izgleda najpoželjnija venčanica na svetu?

Naime, venčanica koja su najviše deli na Pinterestu je venčanica Hollie australskog brenda Grace Loves Lace. Kako je originalna verzija ove najpoželjnije venčanice raprodata širom sveta, brend je kreirao model venčanice Hollie 2.0 koji je jednako predivan kao i Hollie te ima sitne prepravke.

Hollie 2.0 dostupna je u beloj i boji slonovače, a >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nežnost vjnčanice dodatno je naglašena plaštom od svilenog šifona pričvršćenog na ramenima te raspor na prednjem delu haljine ispod kojeg se nalazi čipka.

Pogledajte kako izgleda…

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Da li je ovo zaista najljepša vjenčanica na svijetu? (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Avg.2016

Pinterest je dao odgovor na pitanje koje će zaintrigirati mnoge žene: kako izgleda najpoželjnija vjenčanica na svijetu?..Naime, vjenčanica koja su najviše dijeli na Pinterestu je vjenčanica Holi australskog brenda Grejs lavs lejs (Grace Loves Lace). Kako je originalna verzija ove najpoželjnije...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.