Zanima vas o ČEMU žene razmišljaju dok masturbiraju? Konačno ZNAMO odgovor

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023, 20:03

Zanima vas o ČEMU žene razmišljaju dok masturbiraju? Konačno ZNAMO odgovor

Ovo vam ne bi palo napamet.

Poznato je da se masturbiranje skoro uvek pripisuje kao isključivo muška navika. Sa druge strane, ženska masturbacija je još uvek tabu, ali i to se polako otkriva. Već je poznato da 51% pripadnica ženske populacije masturbira svaki dan i ta praksa im predstavlja normalnu svakodnevnicu. Na kraju krajeva, žene su priznale da im masturbacija pomaže u se*sualnom životu i da često to rade kada su same ili pod tušem, jer se tako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << opuštaju i rešavaju nervoze i stresa.

Ali, o čemu one razmišljaju dok to rade, nešto je što kopka većinu muškog sveta.

Istraživači su se i time pozabavili, te su anketirali žene. Na pitanje o čemu razmišljaju dok masturbiraju 69% žena je reklo da zamišlja se*sualne scene sa svojim trenutnim partnerom. Takođe su rekle da u ovakvim situacijama najčešće zamilšjaju scene i se*s poze koje inače ne bi radile sa svojim partnerom, pa u glavi pokušavaju da zamisle kako bi to iskustvo izgledalo.

Oko 48% žena fantazira o bivšim muškarcima: priznale su da ih maštanje o bivšim momcima koji mole za oproštaj uzbuđuje, pa je to razlog zbog koga su oni često u njihovim mislima.

Na kraju, žene su se takođe složile da kada ne razmišjaju o trenutnim ili bivšim vezama, fantaziraju o savršenim muškarcima i svojim omiljenim poznatim ličnostima koje često gledaju na televiziji i internetu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.