Zaljubio se u šankerku na prvi pogled: U braku su 19 godina i dokaz su da ne postoji nemoguće FOTO

Izvor: B92, 15.Feb.2024, 13:24

Zaljubio se u šankerku na prvi pogled: U braku su 19 godina i dokaz su da ne postoji nemoguće FOTO

Njihova ljubavna priča zaista zaslužuje ove retke. Oni nisu običan ljubavni par, nisu se klasično upoznali, a sigurno nisu ni znali da će devetnaest godina deliti dobro i zlo.

Ne bave se istim poslovima i nisu imali ista interesovanja, pa ni njihov susret nije bio poput onog u romantičnim filmovima. Naprotiv.

Met Dejmon i Lusijana Barozo upoznali su se u jednom baru u Majamiju, za vreme snimanja komedije "Stuck On You" u kojoj je on glumio. Čim ju je ugledao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << s drugog kraja prostorije, Met je odmah shvatio da je to žena koju želi da oženi. Davao je autograme i nakon što se pozdravio sa fanovima, prišao je Lusijani i to je bilo to - desila mu se ljubav na prvi pogled.

Njihovu ljubavnu priču nikada nije krio od javnosti, pa ju je pre desetak godina ispričao celom svetu, u emisiji slavne Elen Dedženeris.

"Snimanje filma trebalo je da bude na Havajima, a prebačeno je u Majami. I tamo sam se zaista dobro provodio. Jedne noći, usred snimanja, momci iz ekipe predložili su da idemo negde na pivo i odvukli su me, iako nisam baš bio raspoložen za to", ispričao je slavni glumac.

I, dogodio se taj sudbinski suret, u klubu u kojem je Lusijana radila kao šankerka. Ostalo je istorija.

Lusijanina priča je nešto drugačija, te ona tvrdi kako je Met zapravo došao do njenog šanka kako bi se sakrio od obožavalaca, a i kako bi iza šanka razgovarao i popio piće s njom.

Te večeri je naterala Meta da radi s njom u šanku (iskustvo je stekao pripremajući se za jedan film u kojem je glumio barmena), a otkrila je da joj je pomogao da zaradi ogroman bakšiš te noći.

Lusijana je tada već bila samohrana majka i Metu se to posebno dopalo, a oboje i danas rado pričaju kako su te večeri među njima odmah sevnule varnice.

Venčali su se 2005. i ove godine proslaviće devetnaest godina braka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.