Zahuktava se sezona bikinija: Bela boja ne izlazi iz mode, a ovi modeli savršeno ističu figuru FOTO

Izvor: B92, 24.Jul.2023, 13:21

Zahuktava se sezona bikinija: Bela boja ne izlazi iz mode, a ovi modeli savršeno ističu figuru FOTO

Sezona bikinija još uvek traje, a prema poslednjim prognozama, čini se da se ona tek zahuktava, jer nas i u septembru čekaju vreli dani.

Bilo kako bilo, i ove sezone smo imali priliku da vidimo smenu neobičnih trendova kada je reč o modelima kupaćih kostima. Leto je počelo promocijom sasvim neobičng modela – tzv. "obrnutog bikinija", koji naglašava prirodne adute žene, a nastavilo se roze groznicom koja trese svet.

Ipak, trebalo bi napomenuti da, uprkos vladajućim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tendovima, jedan model, ali i jedna boja ostaju primarni izbor pri odabiru savršenog kupaćeg kostima – a reč je o belom bikiniju.

Ni slavne zvezde se ne odriču tradicionalne boje leta, te su se i ove godine odlučile za belu boju. U nastavku pogledajte kako poznate zvezde nose bele kupaće kostime.

1. Dženifer Lopez se ne odriče bele boje

2. Manekenka Emili Ratajkovski je odabrala drugu nijansu bele boje – prljavu belu i savršeno joj stoji.

3. Tu je i jedna, jedina – brazilska manekenka Alesandra Ambrosio.

4. Pevačica Nikol Šerzinger je još jedna obožavateljka belih kupaćih kostima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.