Zaboravite na ravne, duge kose: Ovo je najpopularnija frizura za 2018. i stoji svakoj ženi

Izvor: Vesti-online.com, 05.Nov.2018, 06:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaboravite na ravne, duge kose: Ovo je najpopularnija frizura za 2018. i stoji svakoj ženi

Svaka godina nosi i nove trendove, a 2018. je obeležio jedan novi trend kako u bojenju kose, tako i u frizuri.

Prema rečima našeg sagovornika, ravna duga kosa definitivno više nije moderna, a primat preuzima frizura koja će stajati baš svakoj ženi.

U razgovoru za portal Super žena frizer Miloš Fijatović pričao je o tome koja frizura je obeležila ovu godinu.

- Frizura je u 2018. konačno postala smelija, dok je u prethodnim godinama tek poneko >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nosio malo više prelomljenu kosu (iako su je modne piste uveliko promovisale) ove godine sve više viđamo kovrdžave frizure ili sitnije lokne. Ravna kosa je postala dosadna, a kosa koja ima teksturu i drugačiju formu je ta koja definitivno deluje svežije, modernije i privlačnije. Od sitnih kovrdži kombinovanih sa ravnim detaljima na frizuri do krupnih i namerno neurednih formi sa smelim bojama, neravna kosa je ove godine konačno doživela pun povratak - kazao je Miloš.

Da li ovakva frizura pristaje svakoj ženi? 

Da! Ovakve kose promovišu ženstvenost i primenljive su na skoro svakoj dužini i tipu kose, a uz kreativno oblikovanje, teksturisanje i bojenje one su drugačije, alternativne i ultrarmoderne.

Kada je pravi momenat da se žena odluči za promenu u dužini i boji kose? 

-Pravi trenutak je onaj u kom poželite da nešto promenite u svom stilu, pojavi. Promišljena promena će sama po sebi biti osveženje i doneće nešto novo i drugačije.

Koja boja kose je najtraženija u poslednjih godinu dana? 

- Ispred nekoliko hladnih tonova koji su u trendu, ove godine prednjače boje sa violet odsjajem koje će ostati dominantne i u sledećoj godini.

Na pitanje da li postoji neki poseban trend koji nas čeka u narednoj godini naš sagovornik ističe da negovana kosa nikada ne izlazi iz mode:

"Trend sjajne i negovane kose, kose koja je lepa i na pogled i na dodir, će zameniti postojeći trend jako duge i izmučene kose nastao kao posledica shvatanja da moderna kosa mora da bude svetlih krajeva i fenirana - pržena na lokne do besvesti."

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.