Zaboravite krevet i kola, seks na ovom mestu je hit

Izvor: B92, 20.Nov.2017, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaboravite krevet i kola, seks na ovom mestu je hit

Seks s vremenom zna da postane monoton, ali sreća je što postoji toliko mesta i načina na koje možete da vodite ljubav da, ukoliko se potrudite, nikada ne možete da zapadnete u seksualnu krizu. Jedno od najinspirativnijih mesta, verovali ili ne- je kuhinja.

Uobičajenu misionarsku pozu na krevetu zamenite razmenjivanjem nežnosti na radnom stolu u kuhinji. Ukoliko vam je kuhinja mala, dovoljno je da žena sedne na sto i da nogama obuhvati muškarca koji joj prilazi spreda. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Osim ovo zahvata, možete praktikovati i seks na podu, a pre nego što započnete akciju pobacajte jastuke po podu. Naintrigantiji detalje što su vam razni afrodizijaci pri ruci, pa se latite kockice čokolade, sladoleda, voća i bukvalno začinite ili zasladite svoj ljubavni život.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.