Zablistajte za pola sata!

Izvor: Vesti-online.com, 01.Jun.2018, 06:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zablistajte za pola sata!

Ne kaže se badava da su neplanirani izlasci najbolji provod. Ipak, za svaku ženu je trauma trenutak kada joj se saopšti da mora da bude u roku od pola sata spremna za izlazak, a ona u trenerci opušteno gleda omiljenu seriju. Tada postaju Amazonke koje brzinom svetlosti uspeju da se istuširaju dok drugom rukom peru zube. Pakuju torbicu, pune telefon, šminkaju se, ali onda nailaze na prepreku zvanu orman.

Šta obući, glavno je pitanje. U trenucima kad je stani-pani, a žena >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << mora da zablista, stilisti savetuju da je najbolje da obuku farmerice idealnog kroja, belu košulju ili majicu i atraktivne potpetice ili baletanke.

Ovi komadi su spas kad je u pitanju trka sa vremenom. Kad se dama obuče, tek-tada shvata da ne zna ni gde treba da ide. Ono što je važno jeste da pripadnica nežnijeg pola u takvoj odevnoj kombinaciji može da ode na kućnu žurku, uđe u eminentni restoran, ali i da prošeta po parku.

Ukoliko želi da se istakne samo treba da izabere atraktivnu ogrlicu i izgledaće kao da je uložila mnogo truda i sati u smišljanje odevne kombinacije. Kad se strasti stišaju i žena shvati da ima još 15 minuta dok prijatelji ili izabranik ne dođe po nju, shvata da ne zna šta će sa kosom.

Uglavnom se baš tad dogodi da nije stigla tog dana da je opere tako da njeno puštanje ne dolazi u obzir. U takvim situacijama gumica je najbolji prijatelj.

Frizure poput punđe, bilo ona stroga ili neuredna ili konjski rep su idealno rešenje. Ovako stilizovana kosa deluje uglađeno i prikladno za svaku priliku. Šminka može da bude neprimetna ili jaka u zavisnosti od ostatka vremena do polaska, ali i želje dame. Za kraj treba samo da nabaci osmeh na lice i nekoliko kapi parfema i spremna je za provod.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.