Za tebe bi život dao i najgore izdržao... Lazić uputio DIRLJIVU poruku, oglasila se i Marina! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2021, 08:56

"Za tebe bi život dao i najgore izdržao..." Lazić uputio DIRLJIVU poruku, oglasila se i Marina! (FOTO)

Divne reči...

Iako su rešili da stave tačku na svoju ljubavnu vezu, pevača Darka Lazića i bivšu verenicu Marinu Gagić vezuje nešto mnogo jače, a to je njihov sin Aleksej.

Ponosni roditelji obeležavaju drugi rođendan svog naslednika, a oboje su putem Instagrama, uputili dirljive čestitke:

- Za tebe bi život dao i najgore izdržao boriću se dok me ima, za moj ponos moga sina, da te uvek sreća prati, srce ću ti svoje dati. SREĆAN ROĐENDAN SINE >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - napisao je prvo Darko na svom Instagramu (pogledajte OVDE), a potom se oglasila i Marina:

- Svakog dana sam zahvalna što si došao u moj svet. Tvoj osmeh i smeh su melem za moje srce. Nisi doneo ništa drugo osim sreće u moj život. SREĆAN ROĐENDAN, sine moj. Voli te mama najvise na svetu - napisala je Marina uz fotografiju koju možete videti klikom na link OVDE.

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.