Za pozu 69 znaju svi, ali da li ste isprobali pozu 70?

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2019, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za pozu 69 znaju svi, ali da li ste isprobali pozu 70?

Za potpuni užitak...

Mnogi su isprobali čuvenu pozu 69, ali u poslednje vreme sve više parova praktikuje pozu 70.

Ime nije dobila jer liči na taj broj, već zbog toga što je naprednija verzija poze 69. Ipak, postoji jedna bitna razlika.

Dok se poza 69 obavlja ležeći, u pozi 70 moraćete da stojite i to što da muškarac stoji i pridržava ženu koja mu noge drži oko vrata.

Ovu pozu nije baš lako izvesti, ali možete početi tako da muškarac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << klekne, a žena mu stavi noge oko vrata pri čemu će se njeno međunožje naći pred njegovim licem. Dok on ustaje, ona se može oslanjati na ruke kako bi mu pomogla da podigne svoju težinu, a njegove ruke bi trebalo da se nađu oko njenog struka.

Ako ste u malo boljoj kondiciji, možete početi i tako da partnerka napravi stoj na rukama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.