Za ovo treba imati HRABROSTI! Haljina zanosne manekenke izazvala BURNE REAKCIJE! (Foto)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2023, 16:25

Za ovo treba imati HRABROSTI! Haljina zanosne manekenke izazvala BURNE REAKCIJE! (Foto)

Strani mediji prenose da su sve oči bile uprte u Emili Ratajkovski.

Svi znamo da nije lako naći savršenu svečanu haljinu. Iz tog razloga, s vremena na vreme se treba vratiti klasičnim modelima, te finim materijalima koji su dovoljno elegantni i šik da zadovolje sve kriterijume idealne haljine.

Kako je Emili Ratajkovski (31) ''magistrirala'' privlačenje pažnje svojim prefinjenim i ekstravagantnim stilom, nismo ni sumnjali da ćemo, upravo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedan takav primerak savršene svečane haljine, videti u njenoj režiji.

Emili važi za jednu od najzgodnijih manekenki, a za nju se često kaže da bi izgledala dobro i kada bi ''džak navukla na sebe''.

Emili je pre par dana viđena na odlasku sa proslave venčanja poznatog dizajnera Marka Džejkobsa. Za tu priliku, manekenka je obukla Saks Pot predivnu svilenu haljinu izazovnog kroja u zlatno žutim tonovima.

Celokupnu kombinaciju je upotpunila metalik sandalama sa kopčom i torbom u istom stilu, kao i suptilnim nakitom u vidu prstena i alki.

Haljina je rađena po meri ove atraktivne tridesetjednogodišnje manekenke, i nije dostupna za kupovinu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.