Za VIŠE VOLUMENA iskopirajte frizuru Katarine Grujić: Evo kako da postignete ovaj efekat i VAN SALONA

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2021, 20:01

Za VIŠE VOLUMENA iskopirajte frizuru Katarine Grujić: Evo kako da postignete ovaj efekat i VAN SALONA

Za sve one koje se muče sa volumenom u kosi, a koje nemaju vremena za svakodnevnu posetu salonima, ovako nešto možete izvesti i u kućnim uslovima.

Nema žene koja ne bi volela da ima bujnu kosu punu volumena, ali nažalost, nismo sve te sreće.

Ipak, postoji način da i najtanja kosa deluje punije, bez da svako malo idete do frizerskog salona.

Primera radi, pevačica Katarina Grujić podelila je fotografiju svoje nove frizure koja je idalna za dame koje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imaju tanku kosu.

Zašto? Veoma je jednostavno, a najbolji frizeri sveta stalno ponavljaju - ukoliko imate tanku kosu, za vas nisu ravni cut-ovi, odnosno, vašoj kosi, potrebni su lejeri.

Naravno, ne treba ni preterivati sa stepenima, a curtain bangs su sjajan način da i frizur i lice dobiju dodatnu dimenziju. Potom je bitno i da ne koristite preteške proizovde za negu kako vam se teme ne bi mastilo.

I naposletku, pogotovo ako ovako nešto želite da probate kod kuće, bitno je kako se fenirate:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.