Za 7 meseci oslabila 8 kg i preoblikovala telo: Evo šta je radila FOTO

Izvor: B92, 10.Dec.2018, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za 7 meseci oslabila 8 kg i preoblikovala telo: Evo šta je radila FOTO

Sara Melisa Džouns je u aprilu 2017. godine odlučila da za nju više nema izgovora.

Godinama je bila nezadovoljna svojim izgledom i nikako nije uspevala da se oslobodi viška kilograma. Tada je odlučila da prati program fitnes instruktorke Kajle Itsines koja je nakon svojih programa postala fitnes zvezda Instagrama.

Sara je za samo 7 meseci uspela da oblikuje svoje telo tako što je pratila program "Bikini telo“ Kajle Itsines.

Ono što je njoj trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je motivacija da istaraje u vežbanju, a to je u ovom programu dobila.

Za samo sedam meseci Sara je uspela da oslabi osam kilograma.

Inače kreatorka programa "Bikini telo“ Kajla Itsines je sertifikovana i nagrađivana fitnes isntruktorka čiji program prati preko 20 miliona žena širom sveta.

Ovaj program traje 12 nedelja i sastoji se od 3 intenzivna treninga u trajanju od po pola sata, tri kardio treninga i dva dana pauze za svaku nedelju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.