ZVER U KREVETU: Muškarac rođen u OVOM znaku je NAJSTRASTVENIJI, ali jednu stvar vam NIKADA neće oprostiti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2023, 14:33

ZVER U KREVETU: Muškarac rođen u OVOM znaku je NAJSTRASTVENIJI, ali jednu stvar vam NIKADA neće oprostiti!

Najbolji ljubavnik.

Muškarca rođenog u znaku Škorpije prati glas da je veliki zavodnik. Bez puno truda osvaja partnerku koju želi i uprkos reputaciji nezasitih ljubavnika, oni ustvari traže pravu ljubav. Iako će to teško priznati, san im je da pronađu srodnu dušu sa kojom će provesti ostatak života.

Od partnera očekuju potpunu predanost i pažnju, a poznati su po svojoj ljubomori, pa nemojte ni da pomišljate na flert sa nekim drugim.

Škorpije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << važe za najveštije ljubavnike koji obožavaju da eksperimentišu u krevetu. Pripadnici ovog znaka imaju jak libido i želja za s*ksom kod njih je ogromna.

Vole dominaciju u svakom obliku, i kad su one dominantne i kada je partner dominantan, ali su osetljive i ranjive, pa ako ih povredite vratiće vam istom merom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.