ZVEZDANA TAČKA SE OTVARA ZA PAR DANA! Iskoristite je maksimalno jer će uneti mnogo lepote u vaš život

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 16:06

"ZVEZDANA TAČKA" SE OTVARA ZA PAR DANA! Iskoristite je maksimalno jer će uneti mnogo lepote u vaš život

Vreme je za neke prijatne i laganije stvari!

Venera i Sunce će se poravnati 13. avgusta, stvarajući ono što je poznato kao Venerina "zvezdana tačka". Konjunkcija Sunca i Venere ukazuje na ponovno rađanje Venerine energije i njen postepeni prelazak iz  večernje u jutarnju zvezdu.

Preporod

Pod ovom energijom, naše srce takođe može da doživi ponovno rođenje. Možda bismo osetili zarastanje starih rana za koje smo mislili da će uvek biti tu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Možemo osetiti da se otvaramo za veću ljubav ili oslobađamo blokade koje nas sprečavaju da osetimo pravu ljubav. Konjukcija Sunca i Venere takođe može da razjasni sva pitanja koja su se pojavila otkako je Venera retrogradna.

Ove godine zvezda Venere biće u znaku Lava. Lav je vladar srca, što znači da ćemo u ovom trenutku verovatno osetiti snažnu aktivaciju energija usmerenih na srce.

Lepota našeg unutrašnjeg i spoljašnjeg sveta

Venera stvara savršenu zvezdu ili ružu sa pet latica svakih osam godina dok kruži oko Sunca. Ovaj savršeni geometrijski oblik podseća na lepotu i red u svemiru.

Da bi stvorila latice, Venera se pretvara u jutarnju zvezdu. Ovaj tranzit je obeležen poravnanjem Venere sa Suncem, poznatim kao zvezdana tačka Venere. Kako se Venera i Sunce spajaju, Venera se iz jutarnje zvezde pretvara u večernju. Venera se tada kreće retrogradno i ponovo će se poravnati sa Suncem kako bi postala jutarnja zvezda. Zatim se ciklus ponavlja.

Za Venera na večernjem nebu se kaže da nam pomaže da aktiviramo osećanja samoljublja i da unesemo lepotu u naš unutrašnji svet. Smatra se da nam jutarnja zvezda Venera pomaže da stvorimo partnerstva, veze sa drugima i unesemo lepotu u naš spoljašnji svet.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.