ZUBAR UPOZORIO - Ovo je signal, ČETIRI PROMENE u ustima koje ukazuju na opasan VIRUS, odmah REAGUJTE

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2023, 00:27

ZUBAR UPOZORIO - Ovo je signal, ČETIRI PROMENE u ustima koje ukazuju na opasan VIRUS, odmah REAGUJTE

Obratite pažnju ukoliko primetite ovo!

Stomatolog Vikas Prinja na svom TikTok profilu ukazao je na rastući broj slučajeva ljudi sa promenama u ustima, koji ukazuju na HPV virus. Prinja je ovom prilikom ukazao i na jasne simptome koje virus izaziva.

Četiri signala koje telo šalje nikako ne smete ignorisati:

- Upotreba alkohola i duvana svakako spada u najveće faktore rizika - otkrio je.

Takođe i prisustvo HPV virusa može izazvati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rak, u zavisnosti od tipa virusa, zatim rane koje nastaju u ustima i dugo ne zaceljuju pogodna su sredina za razvoj bolesti.

Savet zubara je da se redovno radi samopregled, ukoliko uočite bilo kakve fleke, promene ili rane, čireve koji ne zaceljuju, obratite se lekaru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.