ZNACI DA ON NIJE PRAVI! Evo kako ćeš ZNATI da sa ovim MUŠKARCEM samo GUBIŠ vreme!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2020, 21:36

ZNACI DA ON NIJE PRAVI! Evo kako ćeš ZNATI da sa ovim MUŠKARCEM samo GUBIŠ vreme!

Ne dozvoli da ti "gospodin pogrešni" troši vreme.

Drage dame, predstavljamo vam 5 sitacija koje pokazuju da on nije "onaj pravi".

Kad postoje prave iskre, on vam je na pameti 0-24, vidite njegovo lice u gužvi na ulici, stalno iznova čitate njegove SMS-ove, planirate u mislima vaš sledeći dejt... Kad niste istinski zapaljeni, ne ulazi u vaše misli tako često, a kad se to i dogodi, nema poskakivanja srca ni onog slatkog osećaja u utrobi.

NEĆETE VEROVATI! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << U Australiji je OVO specijalitet

NEĆETE VEROVATI! U Australiji je OVO specijalitet

Iako je dobar i pouzdan dečko, možda brinete da neće impresionirati vama bliske ljude. Razlog? Ni vas nije impresionirao. A još jedan razlog zašto ga držite skrivenog može biti taj što se bojite da će vaši prijatelji i porodica osetiti da niste ni blizu sedmog neba i pitati vas zašto ste sa nekim u koga niste zaljubljeni.

Kaže da će se družiti sa kolegama u petak uveče i vama to ne predstavlja nikakav problem. Onda u subotu ima dogovor sa starom ekipom sa faksa, a vi mu poželite dobar provod i kažete da ćete se čuti kasnije. Ako u ovakvom slučaju kada ima previše solo planova ne osećate nelagodu ili što je još gore možda osećate olakšanje, poslušajte malo bolje – da to zvoni alarm za uzbunu!

Svi smo ponekad pod stresom ili preumorni, ali ako se retko radujete susretu, ponovno preispitajte tu vezu. Slušajte svoje telo. Ako nema telesne hemije, verovatno nema ni emocionalne.

Znamo da mislite kako nema ničeg lošeg u procenjivanju muškaraca jer im ne delite svoj broj ili nešto slično. Ali to je značajno jer u stvari procenjujete opcije koje se nude.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.