ZLOSTAVLJANJE, DROGA, ALKOHOL: Prvi put je otvorila dušu i priznala kroz kakav pakao je prošla!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2020, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZLOSTAVLJANJE, DROGA, ALKOHOL: Prvi put je otvorila dušu i priznala kroz kakav pakao je prošla!

Ubijala se opijatima!

- Mislila sam da sam premlada za biografiju sa 37 godina, ali posle pakla koji sam prošla odvikavajući se nedeljama, 2017., malo pomalo počela sam da pišem. Kad sam počela da  razmišljam o svim ponorima u kojima sam bila, shvatila sam da sam tada dotakla dno - rekla je u iskrenom intervjuu Džesika Simpson.

Bilo je jutro uoči Noći veštica, prisetila se. Sedela je na suvozačevom sedištu kraj supruga Erika Džonsona i vozili su ćerku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u školu.

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on Sep 28, 2018 at 8:27am PDT

- Bilo je 7.30 ujutro, a ja sam već bila pijana. Uveče smo pripremali zabavu, nisam bila sposobna za ništa. Suprug me zamolio da pomognem deci oko oblačenja, a ja nisam mogla da se pomaknem. Bojala sam se da me ne vide takvu. Sramota me je da kažem da nisam imala pojma ko ih je spremio te večeri - ispričala je iskreno.

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on Aug 10, 2018 at 9:13am PDT

Tada je legla i popila tablete za spavanje. Kaže da drugog jutra nije imala snage da izađe iz kreveta i suoči se sa svojim najbližima. Znala je da ih je izneverila. "Opet sam se napila."

Posle toga je razgovarala s prijateljima i zaključila da mora da prestane.

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on May 20, 2018 at 7:08am PDT

- Rekla sam da ne mogu više ovako. Da me alkohol čini depresivnom i da mi pravi probleme i odlučila sam da prekinem sa tim. U tom trenutku svi su oni stali uz mene, zagrlili me i krenuli u borbu zajedno sa mnom. Osećala sam se divno, oslobođeno i napokon potpuno iskreno. Kao da sam prodisala - prisjetila se Jessica.

Odlučila je da se javi svojoj doktorki.

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on Apr 23, 2018 at 12:28pm PDT

- Ubijala sam se alkoholom i tabletama. Ostaviti se alkohola bilo je lako. Bila sam toliko ljuta na tu bocu i na sebe kako sam uopšte dozvolila sebi da dođem do te mere. Teži deo posla bile su terapije - rekla je Simpson.

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on Feb 9, 2018 at 3:59pm PST

Popularna plavuša u šestoj godini doživela je seksualno uznemiravanje od strane vršnjakinje, porodične prijateljice, kod čijih su roditelja ona i njena porodica često odlazili u posete.

Džesika je o svemu dugo ćutala, a onda je s 12 godina odlučila da roditeljima kaže šta se događa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.