ŽIVOT U DVORCU IPAK NIJE BAJKA! Nasledila je zamak iz 12. veka, ali se on ispostavio više kao PROKLETSTVO NEGO KAO BLAGOSLOV! Ne mogu da ga prodam, a teško ga održavam i muškarci beže glavom bez obzira od mene!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2023, 18:54

ŽIVOT U DVORCU IPAK NIJE BAJKA! Nasledila je zamak iz 12. veka, ali se on ispostavio više kao PROKLETSTVO NEGO KAO BLAGOSLOV! "Ne mogu da ga prodam, a teško ga održavam i muškarci beže glavom bez obzira od mene!"

Naizgled bezizlazna situacija!

Italijanka Ludovika Sanazaro (21) nasledila je dvorac koji je u njenoj porodici od davne 1163. godine. Međutim, priznaje da, iako je spremna za princa, njega na belom konju nema, jer muškarce njen dom - odbija.

Naime, muškarcima uglavnom nije zanimljiva ideja da ožene princezu koja živi u impresivnom zdanju izgrađenom davne 1163. godine. Dodatni problem je što ona čak poštuje tu "vintage" estetiku, te često nosi duge, lepršave >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << haljine koje izgledaju kao da su došle sa stranica istorijskih romana ili iz nekog retro filma.

Često se kostimira, oblači balske haljine, a za pozornicu ne mora da brine, nju već ima, i to u svom vlasništvu - dvorac iz Srednjeg veka originalno je utvrđenje koje je nasledila od porodice.

Ponekad snimi scene iz Disney filmova pa ih objavljuje na mrežama, prikazujući na taj način svoj specifičan dom. Izjavila je kako su joj neki muškarci znali da joj kažu da će je oženiti, kako bi nasledili njen dvorac. Ipak, ona kaže da takve muškarce ne ubraja u potencijalne partnere.

- Ako vidim da je neko više zainteresiran za moj dvorac i život za koji misli da će ga imati ako je sa mnom, ignorišem ga - iskrena je ona. Iako se dvorac čini kao kul mesto, muškarci joj prilaze s pogrešnim namerama, zbog toga smatra da time zapravo privlači pogrešne tipove. - Većina ljudi vidi samo bajkoviti deo mene i mog života, ali to naravno nije moj stvarni život - izjavila je.

"Kastelo Sanazaro", tvrđavu u Monferatu u Italiji, Ludovika je nasledila od oca.

U dvorac su se uselili kad je imala samo četiri godine. Znajući da će jednog dana naslediti neverovatan dom, Ludovika je pokušavala da nauči što više o impresivnoj zgradi kako bi je održavala – i nada se da će jednog dana pronaći šarmantnog princa koji deli njenu strast prema istoriji ove tvrđave. Ipak, ona kaže da su neki muškarci zastrašeni dvorcem.

- Čim se upoznamo, kažem da živim u dvorcu, tako da odmah vidim reakciju, ne želim da se osećaju manje važnima - ispričala je ona. A onda dodala da su njeni bivši uglavnom bili drugovi koji su već bili upoznati sa njenim načinom života. - Većina njih s kojima sam izlazila bili su mi prvo prijatelji, tako da su znali sve to - rekla je ova "princeza".

Iako to tako izgleda, život u dvorcu nije bajka. U videima koje objavljuje vidi se da često čisti, što je zadatak koji zahteva ponavljanje iz dana u dan jer je dvorac naprosto prevelik.

Takođe, otkriva da je u njemu uvek hladno, a kada nešto zaboravi u jednoj sobi, mora da prođe veliki put da se vrati po to, tako da je stalno u pokretu.

- Iako može biti teško, srećna sam što živim ovde. Ima puno posla, puno brige oko svega. Više puta sam pomislila da naprosto prodam dvorac, ali ipak ne mogu - on je u mojoj porodici već 900 godina - zaključuje Ludovika koja ceni porodično nasleđe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.