ŽENA KOJA JE UDATA ZA MILIONERA otkrila koja PRAVILA postoje u kući i zašto mora da ih poštuje: Psovanje je strogo zabranjeno, ali i ovo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 19:58

ŽENA KOJA JE UDATA ZA MILIONERA otkrila koja PRAVILA postoje u kući i zašto mora da ih poštuje: "Psovanje je strogo zabranjeno, ali i ovo!"

Mnogi ljudi su bili iznenađeni kada su čuli.

Žena koja je udata za milionera otkrila je listu 'osnovnih' pravila kojih mora da se pridržava ukoliko želi da ostane sa svojim mužem.

Soudi je udata za milionera Džamala, koji joj daje novac da finansira njen luksuzni način života. Par živi u Dubaiju, ali ona tvrdi da biti u braku sa milionerom nije tako lako kao što mnogi misle.

Objavom na društvenim mrežama, Soudi je otkrila pravila koja mora da poštuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - među kojima je i da nikada ne psuje. Ali naravno, ne samo to, već tvrdi da ne sme da se žali niti da iznosi "bilo kakvu dramu ili probleme".

Govoreći o svom načinu života, Soudi je rekla:

„Postoji toliko stvari koje nikada ne bih uradila pred svojim mužem a ovo su razlozi zašto. Prvo, nikada ne bih mogla biti ono što jesam sa svojim mužem. Na kraju krajeva, on nije moja mama ili moj najbolji prijatelj. Ne bi bilo fer da sam puna sebe ispred njega, jer je on veoma zauzet čovek. Takođe, nikada mu ne bih stvarala dramu ili probleme, jer na kraju krajeva, ja sam njegova supruga i tu smo da rešimo te probleme", rekla je.

Soudi je potom podelila svoja razmišljanja o psovkama.

"Nikada ne bih psovala pred svojim mužem jer sam na kraju krajeva otmena devojka. To nije ni smešno ni kul. Nikada ne bih tako osramotila svog muža. Mislim da je psovanje veoma muževno i naučena sam da to ne radim. Ono što smatram užasnim je 'politika otvorenih vrata'.

Nikada nisam razumela tu politiku", dodaje ona.

Takođe, dodaje još neke stvari koje nikada ne sme da radi pred mužem.

"Odlazak u toalet je nešto što je veoma privatno i nešto što nikada ne bih uradila pred svojim mužem. Biti gruba, nepristojna ili prljava je jednostavno zabranjeno", rekla je.

Osim toga, "od nje se očekuje da uvek izgleda najbolje što može.

"Za svog muža uvek izgledam najbolje što mogu. Mislim da mu je veoma važno da uvek izgledam savršeno. Uvek bih se pojavila obučena prikladno za njega", zaključila je ona.

TikTok snimak, koji je postavljen pod korisničkim imenom @soudiofarabia, ostavio je mnoge u šoku. Korisnici društvenih mreža ostali su potpuno zbunjeni, a jedna osoba je prokomentarisala:

"Molim te, reci mi da se šališ".

Dok je druga dodala: "Tvoj muž uvek treba da ti bude najbolji prijatelj, kakva bre pravila!".

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.