ŽENA BOJANA IZ LEKSINGTONA nasmejala sve! Pokazala kako izgleda REALAN dan jedne MAME - otkrila SUPERMOĆ za smirivanje dece

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2023, 22:05

ŽENA BOJANA IZ "LEKSINGTONA" nasmejala sve! Pokazala kako izgleda REALAN dan jedne MAME - otkrila "SUPERMOĆ" za smirivanje dece

Ona uvek oduševi realnim snimcima i fotografijama na svojim društvenim mrežama

Jednostavna, prirodna i normalna, a opet harizmatična na svoj način - tako pratioci opisuju ženu Bojana Vaskovića, pevača iz grupe "Leksington bend". Aleksandra je aktivna na Instagramu, a najčešće deli upravo realne snimke i fotografije svog dana sa troje dece.

Ovog puta je sve nasmejala snimkom kako ona ima "supermoć" da smiri dete kada niko ne može.

Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sređena i potpuno samouverena Aleksandra ulazi i skida brushalter, aludirajući na to da je zapravo dojenje njena čarobna moć.

Објава коју дели ALEKSANDRA VASKOVIĆ (@_mrs.vaskovic_)

Skoro 200 komentara ispod ovog videa svedoče to da ova lepa mama ima podršku i da je mnoge mame hvale zbog realnosti koju prikazuje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.