ŽELIŠ PUNIJE I NEŽNIJE USNE? Uz ova DVA SASTOJKA možeš postići željeni efekat!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2021, 11:10

ŽELIŠ PUNIJE I NEŽNIJE USNE? Uz ova DVA SASTOJKA možeš postići željeni efekat!

Posle ovog trika bićeš prezadovoljna!

Sigurno ste bar nekoliko puta naleteli na predivnu fotografiju, na Instagramu, punih i glatkih usana o kakvim samo možete sanjati. Šta ako o takvim usnama ne morate samo da sanjate?

Naime, tajna zdravih i glatkih usana leži u redovnoj nezi koja uključuje eksfolijaciju. Problem je u tome što veliki broj kompanija svoje pilinge za usne naplaćuje toliko da ćemo radije živeti sa svojim "prosečnim" usnama i diviti se tuđim.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Srećom, recept do tvog ličnog pilinga toliko je jednostavan da ti kupovina neće pasti na pamet, a da bi stvar bila još bolja, reč je o receptu koji će odraditi piling bolji od ijednog koji ste ikada probali.

"Uradi sama" smesa za eksfolijaciju sastoji se od jedne kašičice meda i dve kašičice šećera. Da, toliko je jednostavno!

Što eksfolijacija uopšte radi?

Redovna eksfolijacija potrebna je kako bismo se rešili mrtve kože na usnama i učinili ih glatkim. Osim toga, kvalitetna eksfolijacija poboljšava cirkulaciju zbog čega će vaše usne neko vreme izgledati punije nego inače, a vaš ruž trajati duže i to bez "urezivanja" u suvu i ispucalu kožu.

Koliko često praviti pravilnu eksfolijaciju?

Eksfolijaciju je potrebno praviti oprezno i ne preterano često (jednom nedeljno). Smesu nanesite na usne i lagano utrljajte koristeći prste ili četkicu za zube. Uklonite običnom vodom, a na usne obavezno nanesite losion ili ulje za usne.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.