ZDRAV I POTPUNO BEZBEDAN! Napravi sama PRIRODAN DEZODORANS od samo PAR SASTOJAKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2021, 15:40

ZDRAV I POTPUNO BEZBEDAN! Napravi sama PRIRODAN DEZODORANS od samo PAR SASTOJAKA

Nikad lakše do zdravog i prirodnog dezodoransa

Dobra ishrana i unos veće količine vode mogu smanjiti neugodne mirise. Međutim, naravno da većina ljudi za to koristi dezodoranse, upravo su oni puni dodatnih aditiva pa je dobra ideja zameniti ih nešto prirodnijim verzijama.

Upravo da biste bili sigurni u sastav samog dezodoransa je da ga sami napravite.

Nažalost, za pripremu prirodnog dezodoransa treba malo više vremena nego što treba za kupovinu dezodoransa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u prodavnicama, ali upravo su zato i mnogo zdraviji.

Sastojci za pripremu prirodnog dezodoransa:

Priprema:

Sve što treba da uradite je da u posudi srednje veličine pomešati sodu i gustin. Zatim treba da dodate kokosovo ulje i promešate smesu dok ne dobijete glatku pastu. Po želji zatim treba dodati esencijalno ulje koje volite. Dobijenu smesu možete čuvati u staklenoj posudi za jednostavnu dnevnu upotrebu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.