ZBOGOM DLAKAMA, ZAUVEK: Prirodna smesa za depilaciju koju ćete obožavati

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2017, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZBOGOM DLAKAMA, ZAUVEK: Prirodna smesa za depilaciju koju ćete obožavati

Dlake se u početku drastično proređuju a onda potpuno nestaju.

Lako i jednostavno rešenje za proređivanje i uklanjanje dlaka - evo kako se pravi smesa od ljuske oraha!

Sve žene vole da budu lepe i negovane, a većina njih zaista nije pristalica maljavosti. Umesto da dajete novac na depilaciju, mogli biste da isprobate ovaj prirodni metod.

Vaš tajni sastojak biće zapravo ljuska od oraha. Ono što treba da uradite jeste da ispečete nekoliko ljuski od oraha i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ih sameljete u prah. Dobijena količina treba da odgovara jednoj supenoj kašici. Potom, taj prah pomešajte s jednim litrom vode i ostavite da odstoji 24h.

Otkrivamo vam tri NAJJEDNOSTAVNIJA načina da se KONAČNO rešite bora oko očiju

Kada prođe taj period, tečnost promućkajte, uzmite vatu, potopite je u nju i premazujte delove tela sa kojih želite da uklonite dlačice. Ovaj postupak bi trebalo primenjivati 3 puta dnevno, dok ne dobijete željene rezultate.

U zavisnosti od jačine dlake, kod nekih žena će doći do drastičnog proređivanja, dok će se kod nekih potpuno ukloniti.

Možete da izbegnete nastanak celulita, sve što treba da uradite je...

NAPOMENA: Pre nego što se odlučite na ovu vrstu uklanjanja dlaka na telu, posavetujte se sa svojim dermatologom, kako biste saznali da li vaš tip kože može to da podnese.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.