ZBOG BRUSHALTERA UPALA U KOMU! Ženi uklonjen deo DOJKE zbog smrtonosne bakterije

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2023, 18:29

ZBOG BRUSHALTERA UPALA U KOMU! Ženi uklonjen deo DOJKE zbog smrtonosne bakterije

Jedna žena je pala u osmodnevnu komu zbog brushaltera...

Žena, po imenu Silvija Halkrou (53), pala je u osmodnevnu komu nakon što je smrtonosna bakterija koja jede meso i tkiva napala njenu dojku. Da stvar bude gora, ona veruje da je za sve kriv brushalter, tačnije metalna žica u njemu.

Ona veruje da je metal u žici njenog grudnjaka izazvao povredu koja se razvila u opasnu bakterijsku infekciju - nekrotizirajući fasciitis. Nekroza >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vezivne opne je ozbiljna bakterijska infekcija mekih tkiva koja je u narodu poznata kao "bolest koja jede meso".

Silvija se priseća da su lekari danima radili testove na apsces na njenoj desnoj dojci. Na kraju joj je dijagnostikovana bolest i rekli su joj da su organi počeli da se gase. Odmah joj je zakazana operacija po hitnom postupku. Nako operacije, ona je pala u komu i probudila se tek osam dana kasnije sa uklonjenim delom dojke i ožiljkom od 38 cm koji se protezao od njenih rebara do ispod ruke.

"Bila sam blizu toga da to uopšte ne preživim, tako da sam zaista veoma zahvalna. Strašno je pomisliti da je ovo izazvao brushalter. Sada sam prešla na drugi tip grudnjaka, onaj bez ikakvih žica, za svaki slučaj. Teško mi je sada da ukrotim grudi, ne izgleda uvek baš lepo, posebno u letnjim haljinama", ističe ona i dodaje:

Posle tri nedelje u bolnici, Silvija je konačno puštena kući. Vratila se na posao četiri meseca kasnije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.