ZAZIRU OD TEŠKE ŠMINKE: Muškarci rođeni u ova tri znaka VOLE PRIRODNE ŽENE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 07:46

ZAZIRU OD TEŠKE ŠMINKE: Muškarci rođeni u ova tri znaka VOLE PRIRODNE ŽENE!

Niste mogli ni da pretpostavite!

Prirodne žene koje zaziru od previše šminke i estetskih zahvata mogu biti privlačne horoskopskim znakovima koji cene prirodnu lepotu.

U nastavku su opisana tri takva znaka.

Oni su poznati po tome što cene nezavisnost i individualnost, pa će ih privući žene koje se ne opterećuju izgledom i koje su spremne biti svoje. Prirodni izgled i autentičnost su im prilično privlačni.

Device su poznate po svojoj analitičnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i preciznosti, pa će ih privući prirodne i jednostavne žene. Cene zdrav i prirodan način života, pa vole partnerke koje vode računa o svom telu i zdravlju.

Ribe su vrlo osetljive i intuitivne, pa ne čudi da ih privlače nežne i prirodne žene. Cene prirodu i duhovnost, pa to traže i kod partnera/partnerke. Prirodna lepota i autentičnost prilično su privlačne Ribama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.