ZAVIRITE U DOMOVE POZNATIH: Đokovići imaju vilu u Monte Karlu, Emina Jahović svoju okovala u mermer

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 15:53

ZAVIRITE U DOMOVE POZNATIH: Đokovići imaju vilu u Monte Karlu, Emina Jahović svoju okovala u mermer

Životni prostori odušu elegancijom i pršte od stila.

Poznati pored velikih obaveza retko stižu da se posvete izgledu svojih domova. Ove poznate dame pored blistavih karijera, imaju savršeno sređene prostore u kojima žive. Na vrhu liste uspešnih žena sa domaće javne scene svakako spadaju Jelena Đoković, Emina Jahović, Jelena bin Drai i Anika Božović, a njihovi domovi mnogima izgledaju kao iz bajke.

Često dele delove svojih domova na platformi Instagram, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a slike pokazuju prostorije i način na koje su sređeni tako da svaki deo odiše svojom energijom.

Pevačica Emina Jahović živela je s bivšim suprugom Mustafom Sandalom u veleletnoj vili na Bosforu. Nakon razvoda se sa sinovima preselila u drugu kuću u blizini koju je uredila prema poslednjim trendovima u dizajnu enterijera. Ona je dugo i detaljno planirala i smišljala kako će nova kuća izgledati, a onda se konačnim rezultatom pohvalila i na društvenim mrežama.

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

S notama minimalizma u novom Eminom stanu preovlađaju neutralne boje – bež, siva, krem, svetloroze, kao i crni i zlatni detalji, te sve odiše prefinjenošću i luksuzom. Elegantan prozračan prostor je vrlo svetao zahvaljujući velikim prozorima od poda do plafona. Efektni ramovi za ogledala, mermer i sofisticirani detalji čine Eminino utočište mestom kakva viđamo po svetskim magazinima. Posebnu draž svemu daje i terasa sa koje puca pogled na Bosfor.

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai)

Prostor u kome živi procenjuje se na dve milijarde dolara. Prva pomisao na nekadašnju mis Jugoslavije je život kao u bajci. Jelena Bin Drai jeste okružena glamurom i živi san mnogih žena. Ova bivša srpska manekenka, misica i modna dizajnerka godinama živi u Dubaiju sa suprugom i četvoro dece. Uspešna je poslovna žena, na čelu nekoliko kompanija.

U njenom domu preovlađuju svetle boje, bela, bež, ali i sivi nameštaj, poput udobne sofe. Poseban deo su grandiozne stepenice sa vrlo zanimljivom ogradom, na kojoj inače i njen krzneni ljubimac voli da odmara. Sve odiše luksuzom i elegancijom.

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Vila u Monte Karlu koju poseduje vredi 6 miliona evra. Stan s prelepim pogledom na more samo je jedna od nekoliko nekretnina koje najbolji teniser na svetu poseduje. Novak i Jelena su svoj dom prilagodili mališanima i potrudili se da deci bude što udobnije i da tu imaju sve što im treba. Klinci imaju svoj kutak za igranje, svoju biblioteku, pregršt igračaka. Jelena Đoković je pokazala i kako izlgeda njena kućna kancelarija u kojoj je uvek i zdrava hrana nadohvat ruke. Tu je i prostrana biblioteka, budući da je Jelena poznata kao strastvena ljubiteljka knjiga.

A post shared by Anika Bozic Al-Sarraj (@anika_bozic)

Anika Božić je iz Sremske Mitrovice, a udajom za Jusufa Al-Saraja je dobila nadimak "arapska princeza". Ova naša bivša manekenka koja je radila i kao novinarka za oko javnosti zapala je upravo udajom za milionera Jusufa Al-Saraja. Ona je tako dobila nadimak "arapska princeza" kojim je i dan-danas oslovljavaju u medijima, mada njen muž zapravo nije arapski princ. Ona živi na relaciji Kairo – Pariz. Njen stan u Parizu nalazi se u centru grada, a kuća u Egiptu nalazi se na samoj plaži.

Anika obožava prostrana ogledala, ali i kamin koji daje posebnu draž domu. Tamnije nijase drveta su u njenoj spavaćoj sobi, dok je dnevni boravak miks svetlih nijansi i orijentalnih tonova – pravi spoj koji odiše udobnošću.

Srbija Danas/Blic/O.K.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.