ZAVELA OCA PA DOBILA DETE SA NJEGOVIM SINOM - Sin Karle Bruni krenuo majčinim stopama, a sličnosti su neverovatne

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2023, 14:20

ZAVELA OCA PA DOBILA DETE SA NJEGOVIM SINOM - Sin Karle Bruni krenuo majčinim stopama, a sličnosti su neverovatne

Kaže da je njena kopija.

Deca poznatih i slavnih često nastavljaju stopama poznatih roditelja poput Kaje Gerber, ćerke Sindi Kraford, Helene Semjuel, ćerke Hajdi Klum, ali i Aurelijana Etovena, sina nekadašnje slavne manekenke Karle Bruni.

U pravo je Karla proslavila njegovu diplomu na prestižnom njujorškom univerzitetu Kolimbija gde je studirao političke nauke. Ponosna majka je na svom profilu podelila njegove fotografije s dodele diplome, na kojima ga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vidimo svečanoj uniformi kako ponosno pozira.

Osim karijere u politologiji, Aurelijen "juri" i onu manekensku, baš kao što je to nekada radila njegova slavna mama. Već je odradio nekoliko poslova u modelingu, a među njima se posebno ističe revija za prestižnu italijansku modnu kuću Versaće.

A post shared by Aurélien Enthoven (@a_enthoven)

Podsetimo, Karla je 22-godišnjeg Aurelijana dobila u vezi s francuskim profesorom filozofije Rafaelom Entovenom, a njihova veza izazvala je pravi skandal jer je pre toga bila u vezi sa njegovim ocem Žan-Polom Etovenom, koji je bio ugledni novinar.

S današnjim i jedinim suprugom Nikolom Sarkozijem ima 11-godišnju ćerku Džuliju.

Karla tokom karijere nije libila da se obnaži, zabavljala se sa rok zvezdama, ali turbulentan životni stil poslednjih godina je zamenila nešto mirnijim i više se okrenula porodici.

Ipak, Karla se i danas povremeno bavi modelingom. Nedavno je s Naomi Kembel nosila Balmejnovu reviju, a svi pamtimo i reviju italijanske modne kuće Versaće koja je na modnu pistu vratila pet nezaboravnih supermodela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.