ZATRUDNELA DOK JE BILA TRUDNA! Žena OTIŠLA na redovni PREGLED, a tamo joj LEKAR SAOPŠTIO šokantnu vest!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2021, 16:52

ZATRUDNELA DOK JE BILA TRUDNA! Žena OTIŠLA na redovni PREGLED, a tamo joj LEKAR SAOPŠTIO šokantnu vest!

Samo 13 dokumentovanih slučajeva kao što je ovaj!

Žena koja je zatrudnjela dok je bila trudna već tri nedelj rodila je zdrave blizance. Rebeka Robertson (39) iz Trovbridžea u državi Wiltšir saznala je da ima blizance, ali bila je šokirana kad su joj rekli da je jedan mlađi od drugog i to točno tri nedelje.

U svetu je bilo samo 13 dokumentovanih slučajeva superfetacije pre nego što su se mali Noa i Rosali rodil prošle godine. Rebeka je rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je njena trudnoća bila preplavljena emocijama jer je osećala da lekari gotovo pokušavaju dokazati da nešto nije u redu s manjim blizancem.

Mama troje dece rekla je da su ona i partner Ris VIver saznali da čekaju bebu još u februaru prošle godine, pre prvog zatvaranja zbog korone UK u Velikoj Britaniji.

A post shared by Rare Special Twins (@roberts.supertwins)

- Ponudili su mi rano snimanje, sa sedam nedelja i Ris je mogao doći na pregled jer su bolnice u tom trenutku još bile otvorene. Videli smo našu malenu bebu. Bila je jako mala i rečeno nam je da čekamo jedno dete. Nakon nekoliko nedelja obavila sam i ultrazvuk u 12. nedelji. Nažalost, Risu nije bilo dopušteno ući u bolnici jer je zatvaranje počelo - priča Rebeka.

Tada su joj rekli da očekuje blizance, ali dodala je da su stvari odjednom postale još neverovatnije.

- Bilo je vrlo očito da je jedan blizanac mnogo veći od drugog. Među njima je bila razlika u veličini od tri nedelje. Nisu mogli razumeti što se događa i zašto je razlika u veličini tako velika. Nakon višestrukih pregleda, specijalista za blizance iz bolnice Bat Rojal Junajetd došao je do zaključka da sam ponovno ovulirala. U osnovi sam zatrudnela dok sam bila trudna - rekla je Rebeka.

A post shared by Rare Special Twins (@roberts.supertwins)

Par je bio šokiran viestima i Rebeka je priznala da je otišla kući i 'guglala' superfetaciju.

- Rekli su nam da je to vrlo, vrlo retko i otkrili smo da postoji samo nekolicina drugih priča. Naime u svetu postoji samo 13 dokumentovanih slučajeva - dodala je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.