ZAŠTO ME NIKO NIJE UPOZORIO NA OVO?! Otišla u klub, a onda se obrukala kao malo ko!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 20:08

"ZAŠTO ME NIKO NIJE UPOZORIO NA OVO?!" Otišla u klub, a onda se obrukala kao malo ko!

Nemica po imenu Kris pokazala je neverovatan blam koji je doživela u noćnom klubu, a mnogi su komentarisali da je na to trebalo da je upozori njen stomatolog.

Nemica po imenu Kris postala je viralna nakon što je podelila video na kojem pokazuje svoje zubne implantate u noćnom klubu.

Naime, iako nije ni slutila da će zasijati pod noćnim svetlom, odnosno svetlom u klubu, njen video od kada je objavljen pre tri dana, ima više od 7 miliona pregleda - upravo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog njenih šareno blistavih zuba.

"To je nešto na šta bi vaš zubar trebalo da vas upozori, posebno ako volite da idete u klubove", rekla je Kris, koja je rekla da je lekciju naučila na teži način.

"Kad imaš zubne implantate a u mraku si", stoji u tekstu na vrhu njenog videa koji pokazuje njene nove dizajnerske zube.

Im leaving this club forever

♬ original sound - Krys Tha Sis

Ono što je međutim bilo još smešnije, jeste činjenica da su neki od njenih zuba implantati, dok su drugi prirodni. Tako da su njeni pravi zubi izgledali tamnoljubičasti na crnom svetlu, dok su implantati sijali neonskim svetlom.

"Napuštam ovaj klub zauvek", šaljivo je napisala ispod svog video. Komentatori ispod njenog videa izrazili su joj podršku nakon njenog urnebesnog otkrića. "Zubni implantati su skupi, nosite ih s ponosom", napisala je jedna osoba u znak ohrabrenja. "Ovo je urnebesno. I mene bi bilo sramota", napisao je drugi.

Srbija Danas/NY post/J.Š.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.