ZALEPIĆE SE ZA VAS KAO FLASTER! Ovi znakovi Zodijaka baš ne umeju da budu sami!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 18:51

ZALEPIĆE SE ZA VAS KAO FLASTER! Ovi znakovi Zodijaka baš ne umeju da budu sami!

Oni će skakati iz veze u vezu uvek tražeći idealnog partnera

Svako od nas ima jedinstveni pristup vezama. Dok neki vole slobodu i nezavisnost samostalnog života, drugi se najprijatnije osećaju u sigurnosti i toplini veze.

Međutim, postoje oni koji jednostavno ne mogu da budu sami. Ovi serijski monogamisti skaču iz veze u vezu bez predaha, tražeći ljubav, pripadanje i emocionalnu sigurnost.

Rak

Rakovi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su poznati kao veliki emotivci i važno im je da imaju stalnog partnera. Iz veze izlaze s namerom da pronađu novu, dublju i bolju. Retko provode vreme sami, a kad su sami, često se osećaju izgubljeno i nesigurno.

Bik

Bikovi su stabilni, pouzdani i često traže iste osobine u svom partneru. Kada su u vezi, osećaju se srećno i ispunjeno. Skloni su skakanju u novu vezu odmah nakon prethodne, uvek u potrazi za pravom ljubavi koja će im doneti trajnu sreću.

Vaga

Vage su horoskopski znak koji uživa u partnerstvu. One vole da budu zaljubljene i često se osećaju nepotpuno kada nisu u vezi. Stoga Vage često skaču iz veze u vezu, uvek tražeći ravnotežu i sklad s novim partnerom.

Škorpija

Škorpije su strastveni, a zbog toga često ređaju vezu za vezom. Uvek traže dublje emocionalne veze i neretko ulaze u novu vezu čim prethodna završi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.