ZA ŠTROKAVE PATIKE 60 EVRA? Zoranah NAPALI zbog prodaje POLOVNE GARDEROBE - od CENA nikome nije dobro!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2021, 21:44

"ZA ŠTROKAVE PATIKE 60 EVRA?" Zoranah NAPALI zbog prodaje POLOVNE GARDEROBE - od CENA nikome nije dobro!

Zorannah ponovo se našla na meti tviteraša zbog prodaje svojim polovnih stvari.

Blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao

Naime, na društvenim mrežama su osvanule fotografije obuće i odeće koju blogerka prodaje, ali se iz priloženog može videti da stvari i nisu baš najčistije, što je dodatno podgrejalo prozivke na račun blogerka na društvenim mrežama.

" Zorannah opet prodaje štrokavu obuću, dokle pitam?!", "Da li ona to ima neku zmiju u štiklama?", >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Za prljave patike traži 60 evra, a za nošene štikle 130"... bili su neki od komentara koji kruže Tviterom.

zorannah opet prodaje štrokavu obucu DOKLE PITAM pic.twitter.com/yJXVweALBA

— sonja (@rhuzice) June 15, 2021

Naime, jutjuberka sve proizvode kači na Instagram stranicu "Haos iz ormana", a u pitanju je brendirana roba, koja iako je polovna, ne može da se nađe po jeftinoj ceni.

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.