ZA NEŽNO I GLATKO LICE BEZ MITISERA: Čudesna maska od sode bikarbone preporodiće vašu kožu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2017, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA NEŽNO I GLATKO LICE BEZ MITISERA: Čudesna maska od sode bikarbone preporodiće vašu kožu!

A možete je napraviti sami...

Osim u domaćinstvu, soda bikarbona se koristi i u nezi zuba, kose i kože lica.

NIJE SAMO ZA KOSU! Ovo su još 4 GENIJALNA načina kako da upotrebite SUVI ŠAMPON!

Niska cena i dostupnost čini je idealnim sastojkom za sve dame. Od sode bikarbone možete napraviti masku za lice, i to za samo 10 dinara, koliko košta jedna kesica ovog praha.

Sve što vam je potrebno jeste kašičica i po sode koju ćete pomešati sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kašičicom hladne vode. Smesu namažite na očišćeno lice i držite oko 10 minuta pa isperite mlakom vodom. Ipak, ukoliko imate masnu kožu poželjno je da masku držite na licu par minuta duže, dok kod suve kože možete da je držite nekoliko minuta kraće.

DAME ŠIROM SVETA SE SLOŽILE: Ovo je NAJLEPŠA boja kose ovog proleća! (FOTO)

Ipak, ukoliko vam je koža previše osetljiva ili ste podložni alergijama, pre upotrebe maske posavetujete sa dermatologom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.