ZA 3 DANA 3KG MANJE: Evo kako da skineš stomak u rekordnom roku

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2021, 22:36

ZA 3 DANA 3KG MANJE: Evo kako da "skineš stomak" u rekordnom roku

Odličan za otapanje masnih naslaga na stomaku i za ubrzavanje metabolizma.

Ovaj osvežavajući napitak napravićete vrlo jednostavno, a navodno otapa masnoće, posebno one na stomaku, vrlo brzo. Na portalu "Be Happy For Life" tvrde kako se moguće u tri dana izgubiti tri kilograma - vredi probati.

Osim za otapanje masnih naslaga na stomaku, ovaj napitak odličan je za ubrzavanje metabolizma.

Recept:

Uzmite vezicu do dve svežeg peršuna i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << usitnite ga u blenderu.

Iscedite sok od jednog limuna u dodajte u usitnjeni peršun.

Na kraju dodajte pola šoljice vode i dobro promešajte.

Za optimalne rezultate ovu mešavinu bi trebalo popiti na prazan želudac tokom pet dana, svako jutro. Zatim se napravi pauza od deset dana pa ponovi.

Inače, peršun je od davnina poznat po svojim lekovitim svojstvima i olakšanje je kod raznih tegoba, između ostalog je odličan dijuretik, pomaže kod nadutosti, potiče izbacivanje toksina iz tela...

I Sasi voda je odlična za mršavljenje

Nutricionistica Sitnia Sas, autorka dijete za ravan stomak (Flat Belly Diet) tvrdi kako se pijenjem tzv. Sasi vode gube centimetri u struku jer taj napitak pomaže kod nadutosti i zadržavanja suvišne tečnosti u telu, i odlična je dopuna dijeti.

Za napitak koji je sama kreirala i isprobala kaže kako osvežava, revitalizuje, smanjuje nadutost i umiruje probavni trakt, podstiče probavu, a sadrži vrlo malo kalorija.

Ovo je recept za Sasi vodu:

Sastojci:

8 čaša vode (ukupno oko dva litra)

1 kašičica iseckanog đumbira

1 sveži krastavac srednje veličine

1 limun srednje veličine

12 listića nane

Priprema:

Krastavac i limun narežite na tanke kriške pa stavite u vodu zajedno sa svim ostalim sastojcima. Promešajte i ostavite u frižideru preko noći. Procedite. Pijuckajte je uz svaki obrok.

Nutricionistica napominje da je ova voda odlična za svali početak dijete. Dobro je piti prvih nekoliko dana dijete, ali i kasnije. Važno je uz to, kaže, izbegavati slatkiše i ostalu nezdravu hranu kao i masne i visoko kalorične obroke. Nije dobro piti niti gaziranu vodu. Treba jesti zdrave namirnice u malim obrocima - celovite žitarice, sveže voće i povrće, nemasne proteine (npr. pileća i ćureća prsa) i kretati se više nego inače.

U prva četiri dana dijete njena je preporuka unositi 1200 kalorija, a kasnije se ta brojka poveća na 1600.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.