Vratila se Megan Foks – u velikom stilu, u dubokom dekolteu FOTO

Izvor: B92, 19.Maj.2023, 08:40

Vratila se Megan Foks – u velikom stilu, u dubokom dekolteu FOTO

Nakon što je jedno vreme krila svoje lice od javnosti, Megan Foks se vratila na velika vrata i to sa stilom.

Glumica Megan Foks nedavno je prisustvovala događaju koji je organizovao magazin Sports Illustrated u Njujorku. Lepa glumica je crvenim tepihom prošetala u krajnje atraktivnoj crnoj haljini koja je naglasila bujne grudi. Preciznije rečeno, duboki dekolte je bio u prvom planu, pa tek onda njena zavidna figura.

Hrvatska Megan Foks opet u centru pažnje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << – atraktivne fotke nisu izostale ni ovog puta FOTO

Trebalo bi napomenuti da joj je društvo na pomenutom događaju pravio reper Mašin Gan Keli, a sudeći prema poslednjim informacijama, Keli i Foksova su obnovili emotivni odnos koji je jedno vreme bio na pauzi.

Kako su pisali mediji, reper i lepa glumica su iz kriznog perioda odavno izašli, a zagrljaji na crvenom tepihu su možda i dokaz toga.

Drama između Megan Foks i Kelija se nastavlja – sada se umešao i bivši suprug atraktivne glumice

Podsetimo, reper Mašin Gan Keli i glumica Megan Foks su jedno vreme bili na potpune dve različite strane. Razlog tome je, kako su tada pisali mediji, reperova ljubavna afera, koja je prouzrokovala nemir u zajedničkom životu golupčića. Čini se da je Foksova oprostila, a njih dvoje su, navodno, jači nego ikada pre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.