Vozila sam 9 sati samo da bih ga UHVATILA U PREVARI Otkrila da je partner vara, a TO NIJE NAJGORI DEO PRIČE

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2021, 07:14

"Vozila sam 9 sati samo da bih ga UHVATILA U PREVARI" Otkrila da je partner vara, a TO NIJE NAJGORI DEO PRIČE

Sumnjala je u njegovu vernost!

Jedna korisnica TikToka nedavno je podelila nekoliko video zapisa u kojima je otkrila kako je dečko sa kojim se već godinu dana u vezi, vara sa nekoliko žena.

Da stvar bude gora, sa jednom od njih uskoro će dobiti i dete.

- Ono kada ste u vezi na daljinu i vozite devet sati da ga vidite, a on zaboravio da uništi dokaze prevare”, napisala je ona uz video u kojem pronalazi ženske proizvode za tuširanje u njegovom kupatilu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - prenosi “Dejli Star”.

U nizu videa žena je objasnila da ga je upoznala na Tinderu dok je bila u Atlanti, međutim, kasnije se preselila na Floridu. Svog partnera posećivala je jednom mesečno i boravila kod njega po dve nedelje, zajedno sa svojom decom.

- Ovaj put sam stigla tamo u jedan ujutru. Istuširala sam se, deca spavaju i nakon što sam izašla iz tuša krećem da odložim svoju četkicu za zube, kad vidim neku ružičastu u fioci. Nisam mnogo razmišljala o tome, ali nešto mi je reklo da pronjuškam i po ostalim stvarima i pronađem i druge proizvode - priča majka.

Kada je našla ženski losion za telo, shvatila je da nešto nije u redu. Suočila je partnera sa svojim otkrićem, a on je pokušao da je ubedi kako pronađene stvari pripadaju njegovoj prijateljici. Zatim je počela da primećuje i druge stvari.

- Ima beli tepih, a ja sam na njemu videla crne dlake kose, koje ne pripadaju meni - dodaje žena.

Na kraju, mladić je priznao da se viđao sa nekim i da je u pitanju devojka koja je trenutno u trećem mesecu trudnoće.

- Kako da ne budem ljuta kada me nisi ni pitao da uzmem svoju decu i preselim se kod tebe, a onda mi u istoj rečenici mi kažeš da ćeš imati bebu - pitala se ona.

Dalje je objasnila kako je pokušao da je natera da ignoriše sve sporne događaje, jer je navodno želeo i dalje da bude sa njom.

- Nisam mogla ništa drugo, nego da odem. Bila sam u šoku, godinu dana smo bili zajedno, bio je očuh mojoj deci i bili smo emotivno povezani - zaključila je.

Zahvaljujući društvenim mrežama kasnije je otkrila da je dečko vara sa više od jedne žene i odlučila da zauvek stavi tačku na taj odnos.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.