Volite tetovaže? Ovaj video će vas RASPAMETITI!

Izvor: Savršena.com, 16.Nov.2015, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volite tetovaže? Ovaj video će vas RASPAMETITI!

Tattoo mapping (foto: Screenshot)

I crteži na telu predstavljaju jedan vid umetnosti, a portugalski umetnici Oscar & Gaspar su sve to podigli na jedan viši nivo.

Oni su spojili tattoo i digitalnu umetnost tako što su priredili nezapamćen vizuelni šou uz pomoć projektora koji je oživeo tetovaže na telima mladića i devojaka.
Kako je sve to izgledalo uverite se na ovom 3-minutnom klipu koji će vas sigurno oduševiti.

Izvor: Popsugar.com

Nastavak na Savršena.com...






Povezane vesti

Volite tetovaže? Ovaj video će vas RASPAMETITI!

Izvor: 011vodič.com, 16.Nov.2015

Tattoo mapping (foto: Screenshot). . I crteži na telu predstavljaju jedan vid umetnosti, a portugalski umetnici Oscar & Gaspar su sve to podigli na jedan viši nivo.. . . Oni su spojili tattoo i digitalnu umetnost tako što su priredili nezapamćen vizuelni šou uz pomoć projektora koji je oživeo tetovaže...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.