Voliš da vezuješ košulju? NOVI NAČIN nošenja je duplo bolji - caka je u samo JEDNOJ STVARI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2021, 09:16

Voliš da vezuješ košulju? NOVI NAČIN nošenja je duplo bolji - caka je u samo JEDNOJ STVARI! (VIDEO)

Odgovara i devojkama koje nemaju baš savršen stomak.

Modni komad poput košulje, može da se nosi na mnogo načina, međutim, pokazalo se da devojke najviše imaju običaj da jednostavno vežu njene krajeve i to bude to.

Međutim, postoji način gde ćeš košulju vezati tako da stoji mnogo lepše i elegantnije.

Caka je u tome da unakrsno preklopiš ivice i zakačiš ih za pantalone, farmerke, šorc, šta god već da nosiš u datom trenutku.

Košulja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će stajati uredno, pokrivajući stomak, pa je tako ovaj način idealan i za one devojke koje baš ne žele da uvek idu golog stomaka.

Evo kako to izgleda u praksi:

try this super simple style hack to crop your tops this summer! ##fashiontips ##summerstyle ##outfithacks ##fashionhacks ##clothinghack ##stylehack

♬ GREEDY x TREASURE - conradrocha

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.