Voleli je ili ne, niko neće dostići ovo savršenstvo: U haljini kao iz snova nadmašila i samu sebe

Izvor: B92, 10.Jul.2023, 14:15

Voleli je ili ne, niko neće dostići ovo savršenstvo: U haljini kao iz snova nadmašila i samu sebe

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan nedavno je prisustvovala modnoj reviji brenda "Dolče i Gabana", a svojim izdanjem na "crvenom tepihu" nadmašila je sav krem de la krem društva.

"Dolče i Gabana" je brend koji od nastanka diktira trendove u svetu modne industrije, a svoje poslovanje su unapredili 2012. godine kada su lansirali tzv. Alta Modu.

Alta Moda revija održava se jednom godišnje i rezervisana je samo za posebne zvanice, odnosno, krem de la krem javne scene. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Samo odabrana klijentela prisustvuje spektaklu koji je više od obične revije, a svake godine održava se na različitoj lokaciji u Italiji.

Ove godine izbor je pao na selo Alberobelo u Pulji, koje je upisano na Uneskovu listu svetske baštine. Reviji "Dolče i Gabana" prisustvovale su javne ličnosti iz različitih sfera umetnosti, a među njima je bila i rijaliti zvezda Kim Kardašijan.

Ona je za modnu reviju odabrala dramatičnu toaletu - tamnoljubičastu haljinu od teškog satena koju krasi šlep. Kada je reč o kroju, ona je sa prednje strane dosta kraća, te otkriva Kimine vitke noge.

Mnogi obožavaoci rijaliti zvezde veruju da je ovo njeno najbolje izdanje na crvenom tepihu, a videćemo da li će ih imati još...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.