Vojvotkinja oduševila sve vatrenim izgledom u uskoj kožnoj suknji FOTO

Izvor: B92, 27.Okt.2019, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvotkinja oduševila sve "vatrenim" izgledom u uskoj kožnoj suknji FOTO

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl iznenadila je sve svojim poslednjim izdanjem.

Za prijem u dvorcu Vindsor gde su ona i princ Hari učestvovali u diskusiji o ravnopravnosti polova od glave do pete je obukla crvenu boju u različitim nijansama, a "glavnu reč" u njenom stajlingu vodila je pripijena kožna suknja.

"Olovka" suknju midi dužine potpisuje "Hugo Boss" i napravljena je od prave janjeće kože, što se mnogima baš i neće svideti, ali je njome Megan svakako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << potvrdila da su suknje od prave ili imitacije kože nepogrešiv modni izbor i za ovu jesen.

Uz nju je obukla bordo džemper s V izrezom koji je uvukla u suknju i koji je nijansom uskladila sa salonkama sa tankom i visokom potpeticom, piše index.hr.

Megan već ima jednu ovakvu suknju u omaru, ali u zelenoj boji, koju je nosila prošle godine tokom posete Brigtonu kada je takođe složila sličan jednobojan stajling, ali je umesto džempera obukla košulju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.