Voditeljka smršala 14 kg, pa sada živi u strahu: Tri dana nedeljno ne jede ništa da se ne bi ugojila

Izvor: B92, 05.Okt.2023, 08:25

Voditeljka smršala 14 kg, pa sada živi u strahu: Tri dana nedeljno ne jede ništa da se ne bi ugojila

TV voditeljka Šeron Ozborn nedavno je gostovala u jutarnjem programu jedne britanske televizije, gde je detaljno pričala o svojoj borbi sa viškom kilograma.

"U najgoroj fazi imala sam više od stotinu kilograma, možete zamisliti kako sam tada izgledala u odnosu na svoju visinu od 158 centimetara", rekla je.

Ozborn trenutno teži 48 kilograma, a višak od 14 kg je izgubila tokom četiri meseca.

Međutim, način na koji je redukovala svoju težinu je, i te >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako, zabrinjavajuć. TV voditeljka je koristila kontroverzni lek "Ozempica" koji se primenjuje kod osoba obolelih od dijabetesa.

Nakon što je izgubila neverovatnih 14 kilograma, Šeron sada strahuje da ne povrati staru kilažu.

"Svesna sam svih rizika, pa sam zato sada na dugotrajnom fastingu, što znači da ništa ne jedem tri dana nedeljno", priznala je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.