Voditeljka Slagalice u suzama: Marija Veljković saznala pol bebe, ne može da iskontroliše predivne emocije

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 21:29

Voditeljka "Slagalice" u suzama: Marija Veljković saznala pol bebe, ne može da iskontroliše predivne emocije

Marija je majka troje dece.

Voditeljku Mariju Veljković publika je zavolela kroz kviz "Slagalica" koji se emituje već punih 30 godina. Veljkovićeva je pored "Slagalice" dobila još jedan angažman, pa tako odnedavno vodi emisiju "Novi početak", a jedna scena iz emisije je privukla pažnju javnosti.

Naime, bračni par Sakač iz Horgoša dobio je krov nad glavom upravo uz pomoć emisije koju vodi Marija, koja je prvi put javno pokazala koliko je emotivna i empatična.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Naime, kada se snimala emisija par je već imao troje dece, ali je supruga tada bila u drugom stanju, tako da su čekali i četvrto dete.

Produkcija je tom prilikom obezbedila sredstva da par sazna pol četvrtog deteta. Dok je gledala snimak sa lekarkom, voditeljka Marija Veljković je emitovno reagovala i rasplakala se. Čak su joj se zasijale oči od suza. Inače, par je saznao da će dobiti još jednog sina.

Podsetimo, Marija je majka troje dece, a od bivšeg supruga se razvela, o čemu je nedavno i govorila.

- Kad se udate, mislite da je to do kraja života. Nema druge opcije. No, život nas uči raznim lekcijama. Papir nije važan, već činjenica da deca i ja imamo novi životni prostor. Mada rastavljeni, mi smo mama i tata i to ćemo biti do kraja života. Roditelji smo već deceniju, a to nije malo. Njih troje su veliki, pametni i razumni, imaju svoje vreme i s tatom i s mamom, vole i mamu i tatu. To je jedino bitno - iskrena je voditeljka.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.