Voditelj i bivša misica proslavili 16 godina braka; bila je to ljubav na prvi pogled FOTO

Izvor: B92, 05.Jan.2024, 16:47

Voditelj i bivša misica proslavili 16 godina braka; bila je to ljubav na prvi pogled FOTO

Nisu ništa manje zaljubljeni ni nakon toliko godina zajedničkog života.

Tarik Filipović i njegova supruga, manekenka i bivša misica Lejla Filipović, važe za jedan od najskladnijih parova u regionu, a nedavno su specijalnim povodom otputovali na odmor u Dubai.

Tamo su proslavili i Novu godinu, a glavni povod zapravo je bila proslava njihove godišnjice ljubavi, 31. decembra, tako da su imali dupli razlog za slavlje.

Na Instagramu su se pohvalili fotografijama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i otkrili da su na putovanje poveli i sinove Armana i Dina. Armana su dobili ubrzo nakon venčanja, a Dino je Lejlin sin iz prvog braka, kojeg je dobila sa nekadašnjim teniserom Dadom Majolijem, bratom Ive Majoli.

"Šesnaest nam je bračnih godina tek. Živeli mi", napisao je voditelj uz jednu od fotografija sa lepom suprugom, a ljubav se rodila pre osamnaest godina.

Njih dovje su se poznavali iz viđenja i za 15 godina su se sreli samo dva puta, i to slučajno. Jednom su se sreli u kafiću u Zagrebu i pozdravili se, a Tarik je vrlo brzo postao siguran da će se venčati. Zaprosio ju je na venčanju svog prijatelja kojem je bio kum.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.