Visoka moda za plitak džep

Izvor: Vesti-online.com, 30.Maj.2019, 01:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Visoka moda za plitak džep

H&M, na radost dama širom sveta, udružio je snage s italijanskim dizajnerom Đanbatistom Valijem.

Visoka moda izaziva čežnju u očima kod većine žena. Dame koje vole modu s oduševljenjem prate Nedelje mode i komade koje nose manekenke na revijama. Ipak, mnoge od njih nažalost nemaju novca da sebi priušte pantalone od 800 dolara ili pak sakoe od nekoliko hiljada.

Švedski brend H&M (Hennes and Mauritz) vodi računa o pripadnicama nežnijeg pola. Zna se da ova >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << marka ima pristupačne komade garderobe namenjene širokim narodnim masama. Poznati su i po brojnim sniženjima, ali i pompeznim saradnjama sa dizajnerima svetskog glasa. Na taj način ženama daju mogućnost da pazare brendiranu garderobu po mnogo povoljnijim cenama.

Nedavno je obelodanjeno da je H&M udružio snage sa italijanskim dizajnerom Đanbatistom Valijem. Pre zvaničnog saopštenja da će Đanbatista kreirati za švedski brend, govorkanja u modnim krugovima su već počela jer su na Instagramu oba brenda promenila svoje profilne slike i stavila isti logo u obliku srca.

Čelnici H&M otkrili su da su presrećni ovom saradnjom.

- Sposobnost da donesemo ovako upečatljiv stil kakav dizajnira Vali našim klijentima je ostvarenje sna. Ne možemo da dočekamo da vidimo reakcije na ovu prelepu kolekciju.

Od pre nekoliko dana dame u Evropi mogu da pazare na H&M sajtu glamurozne, a opet neobične haljine za princeze koje mogu da se nose i svakog dana sa potpisom ĐambatisteValija.

Prošle godine dizajner Moskina Džeremi Skot zasukao je rukave i ruku pod ruku sa markom H&M dizajnirao odeću kojom su žene ostale opčinjene.

- Kada sam dobio poziv da radim sa H&M-om i da budem njihov saradnik za 2018. bio sam veoma uzbuđen. Volim ideju da uvedem svoje kreacije u široke narodne mase - rekao je Džeremi za "Vog".

Neminovno je da brendirana garderoba košta kao Svetog Petra kajgana, ali švedski brend H&M je poznat po umeću da kreatore visoke mode privoli da naprave odeću za široke narodne mase. Tako je svojevremeno sarađivao sa modnom kućom Balmain, Versaće, dizajnerom Aleksandrom Vangom, Karlom Lagerfeldom, brendom Izabela Marant.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.