Viktorija Bekam izbacila novu kolekciju: Njene modne kombinacije samo za ODVAŽNE i HRABRE

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2020, 14:08

Viktorija Bekam izbacila novu kolekciju: Njene modne kombinacije samo za ODVAŽNE i HRABRE

Da li ste vi među njima?

Viktorija Bekam već nekoliko godina je u samom vrhu svetske mode, s razlogom!

Bivša spajsica i supruga Dejvida Bekama u modu je donela svoj prepoznatljiv i vrlo autentičan stil, prožet smelošću i trunčicom avangarde - za one koji "smeju" da kombinuju modne komade na ovakav način.

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Feb 16, 2020 at 5:12am PST

Pa tako ni jesenja kolekcija brenda VB nije izuzetak, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a dizajnerka je na svom Instagram profilu "demonstrirala" kako se nose i kombinuju" komadi iz najnovije kolekcije #VBFW2020.

U pitanju su vrlo neobične plisirane suknje, čizme u jarkim bojama i nezaobilazni britanski karo dezen na košulji i vunenom sakou.

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Sep 10, 2020 at 9:30am PDT

Posebno se izdvajaju kaiševi, koji su među fanovima VB brenda postali već prepoznatljivi, a to su kaiševi koji umesto klasične kopče imaju ruke.

Na videu pogledajte kako izgleda jedna od njenih modnih kombinacija

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Sep 8, 2020 at 2:58am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.