Video: Devet meseci trudnoće “spakovano” u 90 sekundi!

Izvor: Savršena.com, 08.Jun.2015, 07:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Video: Devet meseci trudnoće “spakovano” u 90 sekundi!

Kada je Byron saznao da je njegova supruga Monique trudna, počeo je da je fotografiše na istom mestu svakoga dana tokom devet meseci, sve do porođaja.
Kao rezultat nastao je simpatični video koji pokazuje kako se  telo žene menja tokom trudnoće.
Kako su dani prolazili, Moniqin stomak nije bilo jedino što se menjalo. Na videu možete videti kako se mladi bračni par priprema za dolazak prinove, pretvarajući gostinjsku sobu u dečiju.
U procesu pripreme za dolazak >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << bebe strpljivo su im pomagali i njihovi psi, Dunder i Munster, koji su celu noć proveli u dečijoj sobi čekajući dolazak bebe iz porodilišta.
Nakon devet meseci ne sve je došla beba Dylan, dok ponosni otac Byron ističe za sajt BuzzFeed da uživa u novoj ulozi učeći svakog dana nešto novo.

Nastavak na Savršena.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.