Vežbe za seksi guzu (VIDEO)

Izvor: S media, 11.Apr.2011, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vežbe za seksi guzu (VIDEO)

Lepa zadnjica je jedan od najprivlačnijih ženskih atributa, tvrde muškarci. Problem je što ova grupa mišića zahteva neprestano držanje u pripravnosti, inačese brzo opuste. Šta da radite ako nemate vremena za drže seanse u fitnes klubu?

Predstavljamo vam tri jednostavnevežbe zbog kojih ćete postati ponosna vlasnica odlično oblikovane zadnjice. Neophodno vam je 10-15 minuta tri puta nedeljno, dobro raspoloženje i volja.

Čučanj

Početna >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pozicija: stanite sa nogama raširenim u širini ramena, grudi napete, ruke ispružene unapred, a ramena povučena unazad.

Vežba: Savijte kolena, gurajući karlicu unazad kao da želite da sednete na stolicu. Telo blago nagnite napred, a leđa neka budu prava. Zatim se vratite u početni položaj. Nemojte spuštati stražnjicu niže od visine kolena. Leđa moraju biti ravna. Čučnite što sporije.

Iskorak

Početna pozicija: Postavite noge u širini ramena, desnu nogu povucite unazad za korak, a ruke podignite u visinu ramena i ispružite.

Vežba: Savijte levu nogu u kolenu, dok desnom nogom ne dodirnete pod. Ruke su na levom kolenu, težina tela se takođe prenosi na levu nogu. Posle 10 iskoraka, promenite nogu. Leđa neka budu prava za vreme cele vežbe. Koleno noge koja je iza bi trebalo gotovo da dodirne pod. Možete koristiti ručne tegove za vežbanje. Dok radite vežbe, ruke sa tegovima su postavljene pored tela.

Vežbe za lepše i veće grudi (VIDEO)

Čuvajte zdravlje vaših zglobova

Šetnja sa psom bolja od teretane

Most

Početni položaj: lezite napod, postavite ruke sa strane tela, a noge neka budu postavljene u širini ramena. Kolena su savijena, a stopala na podu.

Vežba: Podignite karlicu polako sve dok se ne oslanjate na ramenima i stopalima. Zadržite položaj pet sekundi, pa se vratite u početni položaj. Ne opuštajte mišiće stražnjice. Radite vežbu što sporije. Kada izvijete telo pu most, pokušajte da spojite kolena.

Ovaj video predstavlja vežbe koje smo vam predložili, uz još nekoliko koje možete da kombinujete za brže rezultate

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Vežbe za seksi guzu

Izvor: medio.rs, 11.Apr.2011

Lepa zadnjica je jedan od najprivlačnijih ženskih atributa, tvrde muškarci. Problem je što ova grupa mišića zahteva neprestano držanje u pripravnosti, inačese brzo opuste. Šta da radite ako nemate vremena za drže seanse u fitnes klubu?

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.