Verovali ili ne: Osobe koje na poslu nose OVO dokazano su produktivnije

Izvor: Savršena.com, 02.Nov.2017, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verovali ili ne: Osobe koje na poslu nose OVO dokazano su produktivnije

(foto: weheartit) Čak i ako firma za koju radite dopušta ležerniji dress code, do sada se (verovatno) na poslu niste pojavili u ovome!
Naime, istraživanje koje je sprovela britanska kompanija Shoegarden pokazalo je da izbor obuće utiče na produktivnost zaposlenih, a najproduktivnijim su se pokazali oni koji na poslu nose – papuče!
“Udobnost dokazano povećava produktivnost, a na svetu ne postoji ništa udobnije od mekih i toplih papuča”, objasnili su rezultate >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << svog istraživanja.
S druge strane, ništa ne može brže pokvariti raspoloženje od neudobnih cipela koje stiskaju stopalo ili žuljaju, a s razlogom se u trenu osetimo bolje čim pri dolasku kući uskočimo u udobne kućne papuče!
Izvor: Index

Nastavak na Savršena.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.