Verovali ili ne: Ima dana kada čak ni ja nisam savršena

Izvor: B92, 29.Sep.2014, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verovali ili ne: "Ima dana kada čak ni ja nisam savršena"

Holivudska glumica Gvinet Paltrou ne krije da teži savršenstvu, zbog čega često nailazi na nerazumevanje javnosti.

Da je savršenstvo nemoguće dostići shvatila je i Gvinet Paltrou, pa je izjavila da se ipak oseća kao obično ljudsko biće.

"Ponekada osećam da mi ništa ne upeva. Recimo danas sam kuvala ručak i pomislila ’Ovaj ručak je baš loš’ i drala sam se. Izgubila sam kontrolu“, priča ona za magazin "Viva“. "Mislim da je vrlo teško pronaći balans >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kome svim težimo, te da je to lakše reći nego učiniti. Stvar je samo u tome da pokušavate da budete najbolji svakog dana i da se ne opterećujete previše.“

Sećate se da je Gvinet ranije govorila da je njoj teže da vodi računa o deci nego „običnim“ majkama. E, pa sada je promenila priču.

"Teško je ako ste majka koja radi. U stvari, teško je biti majka čak i ako ne radite. Reč je o zahtevima, odgovornosti i ljubavi. Mnogo je to. Poštujem žene koje to mogu, jer se ja stvarno mučim“, zaključila je.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.