Verica Rakočević u 78. godini prošetala ulicom BEZ BRUSHALTERA - Grudi prekrila RUKAMA: Fotografija obišla mreže

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 14:01

Verica Rakočević u 78. godini prošetala ulicom BEZ BRUSHALTERA - Grudi prekrila RUKAMA: Fotografija obišla mreže

Ona je ovim poslala snažnu poruku.

Modna kreatorka Verica Rakočević u osmoj deceniji pleni izgledom i često društvenim mrežama pokazuje svoja izdanja.

Ona je sada pozirala bez brushaltera, a uz fotografije poslala je i jaku poruku.

Budite ono što jeste u onome što osećate, čak i ako ste sami u tom osećanju - citirala je Anrija Mišoa Rakočevićeva.

Podsetimo, Verica je u braku sa 35 godina mlađim Veljkom Kuzmančevićem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Podsetimo, venčanje modne kreatorke Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića, te 2013. godine ni po čemu nije bilo standardno. Mediji su tada danima brujali samo o njima, a imajući u vidu da je razlika u godinama između njih 35 godina, mnogi su im predviđali brodolom, koji su oni demantovali na najbolji mogući način, tako što su ostali zajedno i dan danas se jednako vole i kao i tada.

A post shared by Verica Rakocevic (@verica.rakocevic)

- Veljko mi je poslao poruku na Fejsbuk, uz pitanje da li bismo mogli da sarađujemo. Pomislila sam da hoće da bude maneken i odgovorila mu da ne pravim garderobu za muškarce. Objasnio mi je da je muzičar, da mu se dopada to što radim, a pošto svaka revija ima muzičku podlogu predložio saradnju. Rekla sam mu šta je tema revije koju pripremam, on mi je poslao svoju ideju i tako je sve krenulo - otkrila je, Verica svojevremeno u emisiji „Venčanje od A do Da“ malo poznat podatak kako je započela njena romansa sa sadašnjim suprugom.

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.